Testa produkter och få gratis varuprover

Free Stuff

Att få testa varor innan man köper, är en bra förmån som man som kund uppskattar mycket. Tänk bara att lägga ut flera hundra för en dyr hudkräm som du sedan upptäcker att du är känslig mot eller kanske inte alls motsvarar dina förväntningar. Samma gäller även parfymer som man absolut inte har någon aning om hur dom luktar på just dig, eftersom ingen parfym luktar riktigt lika på två personer.

Det finns idag ett antal olika sätt att komma över varuprover, dels i butiker som delar ut dom, ibland i tidningar och ibland på mässor och har du tur kan du få bli testpilot. Det finns ett antal sajter som efterfrågar testpiloter för vissa varor och för att få möjlighet att prova, behöver du ofta vara medlem, uppfylla vissa krav och sedan brukar det normalt sett sållas bland de sökande. Det kan handla om att testa tandkräm, olika livsmedel eller kanske rent utav provköra en specifik bil.

Hos en del kan du få en fullstor produkt till dig själv och sedan varuprover att dela ut till vänner och bekanta. En del produkter får man möjlighet att köpa till reducerat pris efter testperioden och andra får man behålla. Det är ett smart sätt att få testa en produkt som du sedan kan köpa till reducerat pris.