Spela poker gratis!

När något är gratis så brukar det ofta röra sig om en produkt som kanske inte har så mycket värde i sig, sen tar det slut där. Men det finns faktiskt sätt att spela poker gratis och samtidigt ha chans till en riktig vinst. Som bekant så kräver poker i regel någon form av insättning som du får spela med, vilket medför en del risker. Man måste alltid vara redo att förlora. Det finns också alternativ för dig som vill spela poker utan vinster, det kan vara bra när man bara är sugen på lite avslappnat spel för att fördriva lite tid eller slipa på sin strategi. Vi tänkte berätta lite mer om hur det fungerar med poker utan insatser.

Freerolls

Många casinon och pokersajter har ofta insättningsbonusar där du till exempel får en bonus som dubblar din insättning eller ger dig freespins. Det kan vara bra om man har planerat att spela ett tag eftersom att dessa bonusar brukar ha omsättningskrav. Det vissa kanske inte vet är att det finns andra former av välkomstbonusar. Freerolls är turneringar som arrangeras av spelsajter och är helt gratis att delta i, man erbjuder oftast detta till nya spelare. Även fast det är gratis att delta så spelar man faktiskt om riktiga vinster! Det kan både handla om pengar och om produkter, i vissa fall så vinner man en inbjudan till en ny freeroll där vinsterna är ännu högre! Det händer också att spelsajten då och då belönar lojala spelare som stannat ett tag med exklusiva freerolls som endast är till för dessa spelare, där kan det också handla om större summor.

Poker utan riktiga vinster

För den som mest är ute efter att fördriva lite tid eller behöver övning så finns det många sajter där man kan spela helt utan insats eller vinst. Vissa sajter har även en egen valuta som fungerar som “låtsaspengar”. Då får man en summa låtsaspengar när man registrerar sig som man sedan får spelar för, tar den summan slut så brukar det fyllas på en gång per dygn. Det kan vara ett bra alternativ för den som vill lära sig eftersom att folk fortfarande vill behålla sina “pengar” och det motiverar spelarna att vinna.