Gratis vinstchanser

Enter to win

Om man vet vart på nätet man ska styra skutan så finns det en hel del chanser till fina vinster som du faktiskt kan ta del av helt gratis. Vissa har gjort detta till sin grej och vunnit massvis med gratisvinster under åren. Det enda som krävs är vilja och tid.

Jag förmodar att en del utav er kanske testa på att medverka i någon gratistävling som ni av en slump hittat på nätet. Någon utav er kanske till och med har vunnit något, då det är fullt möjligt att göra så. Ofta handlar gratistävlingarna om marknadsföring för företagen, något som faktiskt känns helt ok när de ändå ger ut ett fint pris som de medverkande helt gratis får en chans att vinna. Det är så att säga ett sorts win-win scenario där företaget får valuta för det som ges bort, och där vi som deltar i en gratistävling får uppleva en stunds spänning, som ibland till och med leder ändå fram till vinsten.

Vill man dock inte vänta på att ett tillfälle ska uppenbara sig av en slump gäller det förstås att leta aktivt. Tänk på att allt som glimmar inte är av guld, och att du därför måste sålla bland alla tävlingar och erbjudanden som uppenbarar sig. Det går helt enkelt inte att bara köpa allt med hull och hår i samtliga fall, då nätet tyvärr även består av en och annan ful fisk. Vi har dock gjort lite efterforskningar som vi tänkte dela med oss av som gör det lättare för dig att komma igång.

Vinn resor

Något som faktiskt är ganska vanligt på nätet är gratis-tävlingar där du kan vinna olika sorters resor. Premisserna för att delta brukar skilja sig vitt och brett och ibland kan det till och med vara så att du tvingas dokumentera och skriva lite om hur du haft det på din semester, kanske dela i ditt Facebook-flöde, osv. Detta är dock ganska lite jobb om man ser till vad du får ut av din vinst, så detta tycker vi faktiskt är helt ok. Just nu pågår det en aktuell rese-tävling på deltagarklubben.se, fram till den 14 sep, 2016.

Vinn pengar

På grund av stenhård konkurrens bland spelbolagen så brukar de kunna erbjuda nya kunder väldigt bra erbjudanden. Något som är vanligt är välkomstbonusar med olika sorts premisser för att få dessa utbetalda. Det kan exempelvis handla om att du måste omsätta ett vist belopp eller liknande. Vissa är dock givmildare, vilket gör det mycket lättare att ta del av sin bonus. Det finns massor med bra erbjudanden hos olika casinon. I de flesta fall så krävs enbart en insättning för att ta del av en gratis direktbonus, i andra fall tävlingar som ger dig gratis vinstchanser på miljonbelopp, om du spelar på något spel med hög jackpot.

Vinn saker

För den som gillar prylar i alla dess former så kan du hitta massor av gratistävlingar på Gratisprylar.com. Välj och vraka bland tävlingarna och hitta det som lockar mest just för dig. Tänk på att chansen till en faktiskt vinst ökar ju fler tävlingar du deltar i, så det är bara gasa på och se vart det bär av.