Att hitta reor

sh_sale_banner_vector_159480755

”Rea” kan vara ett av de bästa orden man kan stöta på när man är ute och shoppar. Det kan ibland vara den enda anledningen till varför man går in i en butik. Men på nätet hittar man ju inte åt reor på samma sätt. 

Hitta nya produkter och tips

Ett riktigt smidigt sätt att hitta reor nu är att använda sajter med stora produktlistor. Med lite tur kan man använda dem för att hitta alla möjliga typer av produkter och sedan välja att endast visa varor det faktiskt är rea på. Med ett sådant verktyg är det väldigt lätt att hitta åt en massa nytt som man kanske inte ens var medveten om fanns innan man började leta.

Hitta specifika produkter

Är man dock ute efter specifika produkter och inte bara ute efter att göra lite allmän shopping, kan man istället gynna sig själv med andra metoder. Det är nu man kan få användning av ens online sökförmågor. Här är det tre ord man kan fokusera på: rea, utförsäljning och outlet. Alla dessa kan leda en till bättre priser. Är man till exempel ute efter bättre priser på någon Nike-produkt kan man bara söka med orden ”Nike” och ”rea”.

Tänka på säsongsprodukter

Det finns många reor som är starkt säsongsberoende. Gäller det till exempel kläder kan man ju förvänta sig att en butik byter sitt sortiment fyra gånger om året för att kunna erbjuda det bästa för vår, sommar, höst och vinter. Reor för dessa produkter kommer alltid i samband med säsongsskiften. Andra butiker som säljer till exempel elektronik kanske inte har rea mer än en gång om året. Detta kan då reflektera att leverantörerna för dessa produkter endast uppdaterar sitt sortiment en gång om året istället för fyra. Kan man ta reda på när det börjar bli chans för rea på en produkt kommer man bättre kunna hitta alla möjliga typer av reor.