Allt till nyårsfesten

Nyårsafton närmar sig och det är dags att börja planera nyårsfesten. Det är den festligaste högtiden vilket gör det extra roligt att slå på stort. Genom att lägga tid på planering av lekar, pynt och dekoration finns alla förutsättningar att göra den till en dag och kväll att minnas.

Dekorationen som lyfter festen

Det finns mycket pynt som höjer nivån på nyårsfesten. Dekoration i form av ballonger, girlanger, vimplar, konfetti och serpentiner. Glitter och guld är ett säkert kort, eller så går du för ett helt annat tema som gästerna sent kommer glömma. Lägg tid på dukningen genom att hålla en röd tråd, dekorera även tårtan lite finare än du brukar göra.

Glöm inte partyhattar, sugrör och blåstutor – ett enkelt knep som lyfter middagen en nivå till. En fest är inte fulländad utan roliga spel och lekar, ännu bättre är att ordna en femkamp. Sist men inte minst behöver du en peppande spellista. Nu är det bara att börja smida planer och skicka inbjudningar, ännu mer pluspoäng får du garanterat om du gör personliga inbjudningskort.

Köp hem det som behövs och du är redo att ordna årets fest. Det är du som sätter nivån, men kom ihåg – det kan aldrig bli för mycket!